Και εγένετο Kappa News

Γράφει ο Γιάννης Κουτσομύτης

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε πως οι Έλληνες έχουν τη χειρότερη γνώμη από τους περισσότερους λαούς για το επίπεδο της ενημέρωσης και των ΜΜΕ. Συγκεκριμένα μόλις το 26% δηλώνει ότι εμπιστεύεται τις ειδήσεις που διαβάζει σε οποιοδήποτε ΜΜΕ. Πρόκειται για μια τραγική διαπίστωση, με την οποία κανείς δημοκράτης πολίτης δεν μπορεί να συμβιβαστεί. Το Kappa News φιλοδοξεί να συμβάλλει με τις δυνάμεις του στην έγκυρη και εις βάθος ενημέρωση, χωρίς την ανάγκη εντυπωσιασμών.

Συμμετέχουν άνθρωποι με καθαρό και τεκμηριωμένο δημόσιο λόγο: Ευφροσύνη Παυλακούδη, Ευάγγελος Κουμεντάκος, Γιώργος Μπεκατώρος, Σπύρος Λίτσας, Πλάμεν Τόντσεφ.

Το Kappa News στοχεύει στην ενημέρωση γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις, την Ευρωπαϊκή Ένωση, την πολιτική και την οικονομία στην Ελλάδα καθώς και τις εξελίξεις στην Νοτιανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, σε συνεργασία και με διεθνή ΜΜΕ. Ξεκινάμε με αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με το πλέον σοβαρό ανεξάρτητο τουρκικό ενημερωτικό ιστότοπο Ahval, και έπονται και άλλες διεθνείς συνεργασίες.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.