Έχεις smartphone; έχεις iCard

Από το Kappa Newsdesk/Χορηγημένη ανάρτηση

Με αφορμή την οδηγία 2009/110 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το ηλεκτρονικό χρήμα, τα τελευταία χρόνια οι FinTech εταιρείες (FinTech = Financial Technology) ανθούν στην Ευρώπη και παρέχουν χρηματοοικονομικές υπηρεσίες σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου κάνοντας τις καθημερινές συναλλαγές των Ευρωπαίων πολιτών αλλά και των επιχειρήσεων ακόμα ευκολότερες.

Μια από τις FinTech με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των χρηματοπιστωτικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας είναι η iCard.

H iCard είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος από την Εθνική Τράπεζα της Βουλγαρίας, είναι μέλος των Mastercard, VISA, American Express, JCB, UnionPay, Borica, Bancontact, iDeal, Swisscard, AECS και συμμετέχει στα SWIFT και SEPA.

Παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου και στην Ελβετία ενώ έχει γνωστοποιήσει τη παροχή των υπηρεσιών της στη Τράπεζα της Ελλάδος (Πίνακας 13, εγγραφή No. 7 iCard) και στην Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου (Σελίδα 2, εγγραφή Νο. 3 iCard).

Έχει δύο data center επιπέδου 4, διαδικασία KYC (Know Your Customer) με συνομιλία μέσω βίντεο, πιστοποίηση PCI DSS 3.2, τηλεφωνικό κέντρο με υποστήριξη σε περισσότερες από 11 γλώσσες, 24ώρο κέντρο risk management και δικό της κέντρο παραγωγής καρτών.

Η iCard φροντίζει να εξασφαλίζει την υψηλότερη ποιότητα των υπηρεσιών της, παρακολουθεί τα τελευταία βιομηχανικά πρότυπα, επενδύει σε διάφορους τομείς ώστε να δημιουργήσει ακόμα καλύτερα προϊόντα και όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες οι κτιριακές υποδομές της οι οποίες βρίσκονται στη Βάρνα (Βουλγαρία) δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες μεγάλων εταιρειών όπως Google, Facebook κ.α.

Mε την iCard μπορείτε να δέχεστε εμβάσματα από τρίτους μιας και σας παρέχει προσωπικό ΙΒΑΝ στην ίδια την iCard (SWIFT / BIC: INTFBGSF) και τα χρήματα από τον iCard λογαριασμό σας μπορείτε αν επιθυμείτε να τα στείλετε μέσω εμβάσματος σε άλλη τράπεζα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα ή ακόμα να τα κάνετε ανάληψη σε περισσότερα από 1 εκ ΑΤΜ παγκοσμίως μέσω της χρεωστικής κάρτας iCard VISA που σας παρέχει δωρεάν και χωρίς συνδρομή.

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι πολύ απλή και γίνεται με videoκλήση μέσα από την iCard εφαρμογή.

Επίσης η εφαρμογή σας παρέχει τη δυνατότητα προσθήκης χρόνου κινητής τηλεφωνίας (υποστηρίζονται και Έλληνες πάροχοι), ενώ μπορείτε ακόμα και να προσθέσετε loyalty κάρτες Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων ώστε να μην τις κουβαλάτε στο πορτοφόλι σας. Ανάμεσα στις καινοτομίες της εφαρμογής είναι η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του κινητού τηλεφώνου στα τερματικά POS και τα NFC wearables που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην αγορά.

Η εφαρμογή iCard είναι διαθέσιμη για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα iOS (iPhone) και Android και παρέχει σε όλα τα φυσικά πρόσωπα δωρεάν, χωρίς συνδρομή και χωρίς δεσμεύσεις:

 • Λογαριασμό με μοναδικά IBAN σε Ευρώ και άλλα νομίσματα στην iCard (SWIFT/BIC: INTFBGSF)

 • Εικονικές κάρτες VISA & MasterCard για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα

 • Δυνατότητα πληρωμής σε POS μέσω κινητού τηλεφώνου με χρήση του NFC chip

 • Φυσική χρεωστική κάρτα VISA για αγορές σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα αλλά και για αναλήψεις από τα ΑΤΜ

 • SEPA/SWIFT μεταφορές χρημάτων

 • Δωρεάν μεταφορές χρημάτων μεταξύ iCard χρηστών

 • Δωροκάρτες

 • Αίτημα πληρωμής

 • Ανανέωση χρόνου ομιλίας για κινητά τηλέφωνα

 • Προσθήκη loyalty καρτών Ελληνικών επιχειρήσεων

 • Υποστήριξη NFC wearables

 • Κλείδωμα/ξεκλείδωμα κάρτων μέσα από την εφαρμογή (πχ: σε περίπτωση απώλειας)

 • Εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όλα από το κινητό σας τηλέφωνο

Μπορείτε να κατεβάσετε την iCard εφαρμογή από εδώ.