Η myPOS στην έκθεση E-commerce & Digital Marketing Expo στην Αθήνα

Από το Kappa Newsdesk

Η επιστροφή στην κανονικότητα σηματοδοτεί και την επιστροφή στις εκθέσεις. Ύστερα από μια διετή απουσία από τις εκθέσεις στην Ελλάδα, η myPOS επιστρέφει, δίνοντας το παρόν στην e-commerce and digital Expo, τη μεγαλύτερη έκθεση για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου 2022 στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ζάππειο Μέγαρο.

Στο hall C, περίπτερο 18a, θα ενημερωθείτε για τις ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών από όλα τα κανάλια (web/mobile/POS) που παρέχει η myPOS σε 30+ Ευρωπαϊκές χώρες και βοηθάει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες να δέχονται πληρωμές με χρεωστικές, πιστωτικές και προπληρωμένες κάρτες των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και Bancontact.
Ορισμένες από τις λύσεις που μπορείτε να δείτε στο περίπτερο της myPOS:
myPOS Online: Παρέχεται δωρεάν με το άνοιγμα κάθε myPOS επαγγελματικού λογαριασμού και δίνει τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες να δημιουργήσουν δωρεάν το δικό τους e-shop μαζί με δωρεάν domain name και hosting.
myPOS checkout: Η myPOS παρέχει έτοιμα plugin για τα δημοφιλέστερα shopping cart καθώς και API / SDK ώστε να δέχονται οι επιχειρηματίες απρόσκοπτα online / mobile πληρωμές με κάρτες.
myPOS Glass: Η βραβευμένη Android εφαρμογή που μετατρέπει τα Android κινητά τηλέφωνα / tablet / PDA σε τερματικά POS και έχει περισσότερες από 700.000 εγκαταστάσεις μέσω Google Play και App Gallery.
myPOS τερματικά: Οι επιχειρηματίες θα δουν από κοντά τα τερματικά myPOS Go και myPOS Carbon τερματικά τα οποία χρησιμοποιεί η πλειοψηφία των Ελλήνων επιχειρηματιών που επιλέγουν το myPOS, ενώ θα μπορούν να δουν και να ενημερωθούν και για τις Android Ελληνικές εφαρμογές που λειτουργούν στα myPOS Carbon τερματικά και τα μετατρέπουν σε πολυεργαλεία για τις επιχειρήσεις.
Άμεση εκκαθάριση: Η myPOS από το 2015 παρέχει δωρεάν άμεση εκκαθάριση των συναλλαγών και απόδοση των χρημάτων στον myPOS επαγγελματικό λογαριασμού του κάθε επιχειρηματία. Ακόμα και τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες.
Πολλαπλά IBAN: Η myPOS παρέχει πολλαπλά IBAN σε περισσότερα από 10 διαφορετικά νομίσματα όπως Ευρώ, δολάρια Αμερικής, φράγκα Ελβετίας, λίρες Αγγλίας, γεν Ιαπωνίας, λέβα Βουλγαρίας, λέϊ Ρουμανίας, ζλότι Πολωνίας, κορώνες Σουηδίας κ.α.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου, την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.
Έχει περισσότερους από 150.000 επιχειρηματίες – πελάτες και δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Κύπρο και 30+ ακόμα Ευρωπαϊκές χώρες. Παράλληλα διατηρεί 7 φυσικά myPOS καταστήματα σε Παρίσι, Μιλάνο, Ρώμη, Άμστερνταμ, Αμβέρσα, Σόφια, Βάρνα και γραφεία πωλήσεων σε Λονδίνο, Βιέννη, Λισαβόνα και Βουκουρέστι, ενώ αναμένονται νέα καταστήματα / γραφεία και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.
Επίσης έχει διακριθεί με 6 βραβεία:
“Company of the year – Finance sector” από το Forbes Βουλγαρίας (2022).
“Best use of mobile” για την εφαρμογή myPOS Glass από τα FS Tech awards στο Λονδίνο (2022).
“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2021).
“Best SME Omnichannel Payments Platform” από τα UK Enterprise Awards στο Λονδίνο (2020).
“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)
“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).

Αν θέλετε να ανοίξετε δωρεάν online myPOS επαγγελματικό λογαριασμό για την επιχείρησή σας μέσα σε 5 λεπτά πατήστε εδώ, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λύσεις ηλεκτρονικών πληρωμών της myPOS και τις ευκαιρίες συνεργασίας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία διανομής των τερματικών στις χώρες του ΕΟΧ, Equinox Ventures στα τηλέφωνα +30 210 3009669 (Ελλάδα), +357 25030915 (Κύπρος), +44 3308083494 (λοιπές χώρες) ή μέσω e-mail στο info@equinox-ventures.com