Η myPOS μετατρέπει τα κινητά τηλέφωνα σε τερματικά POS

Από το Kappa Newsdesk

Οι επιχειρηματίες μπορούν πλέον να λαμβάνουν πληρωμές με κάρτες απευθείας στο Android κινητό τους τηλέφωνο με τη νέα λύση soft POS, την Android εφαρμογή myPOS Glass η οποία δημιουργήθηκε από τον Ευρωπαϊκό πάροxo myPOS.

Η καινοτόμος εφαρμογή επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές με κάρτες και mobile wallet σε κινητά τηλέφωνα με Android λειτουργικό. Τα χρήματα από τις συναλλαγές πιστώνονται αμέσως στον δωρεάν myPOS επαγγελματικό λογαριασμό του επιχειρηματία χάρη στη δυνατότητα άμεσης εκκαθάρισης που προσφέρει η myPOS χωρίς επιπλέον κόστος για τους πελάτες της.

Η λύση Soft POS που προσφέρει το myPOS Glass μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευές Android που διαθέτουν τσιπ NFC (Near Field Communication), το οποίο υπάρχει στα περισσότερα smartphone της αγοράς και δεν απαιτεί πρόσθετο υλικό ή καλώδια για να μετατρέψετε το κινητό σας τηλέφωνο σε τερματικό POS.

Το myPOS Glass δέχεται όλους τους τύπους πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των VISA και MasterCard, καθώς και ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως τα Apple Pay, Google Pay και Samsung Pay. Η εφαρμογή πληροί όλα τα πρότυπα για την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων και διασφαλίζει ότι τα δεδομένα του κατόχου της κάρτας δεν αποθηκεύονται στο κινητό τηλέφωνο του επιχειρηματία.

Η συγκεκριμένη λύση πληρωμών είναι κατάλληλη για επαγγελματίες που εργάζονται εν κινήσει, προμηθευτές, ταχυμεταφορείς, delivery, εποχικές και υπαίθριες αγορές, συμβούλους φυσικής κατάστασης-ευεξίας κ.α.

Το myPOS Glass είναι μία από τις πρώτες λύσεις soft POS στην Ευρώπη και σε αντίθεση με τις περισσότερες διαθέσιμες εφαρμογές, επιτρέπει την αποδοχή πληρωμών σε υψηλότερα όρια από αυτά των ανέπαφων συναλλαγών.

«Το myPOS Glass είναι η τελευταία πρωτοποριακή προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των έξυπνων τερματικών POS και των διαδικτυακών λύσεων πληρωμών που προσφέρουμε στους πελάτες μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε αυτήν τη λύση σε μικρομεσαίους επιχειρηματίες των οποίων οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν τη λήψη πληρωμών σε διαφορετικές τοποθεσίες και χωρίς τη μεταφορά εξωτερικών συσκευών» σχολιάζει ο Christo Georgiev, ιδρυτής της myPOS.

Η εφαρμογή myPOS Glass είναι διαθέσιμη για λήψη από το Google Play και το App Gallery ενώ για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε ενεργό myPOS επαγγελματικό λογαριασμό τον οποίο μπορείτε να ανοίξετε online, δωρεάν και μέσα σε 5 λεπτά πατώντας εδώ.

Τα Android κινητά τηλέφωνα που είναι συμβατά με το myPOS Glass καθώς και περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να διαβάσετε και στην ιστοσελίδα του επίσημου διανομέα των τερματικών της myPOS, Equinox Ventures.

Σχετικά με τη myPOS

Η myPOS είναι ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο (Level 24, The Shard, London Bridge Street, London SE1 9SG, UK.), αδειοδοτημένο και ρυθμιζόμενο από την FCA και συνεργάζεται με την iCard (ίδρυμα ηλεκτρονικού χρήματος με άδεια στην Ευρωπαϊκή Ένωση). Είναι άμεσο μέλος των VISA, MasterCard, JCB, Union Pay, American Express και άλλων σχημάτων καρτών και έχει άδεια να παρέχει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της σε όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

Έχει περισσότερους από 100.000 επιχειρηματίες πελάτες και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ανάμεσα τους η Ελλάδα και η Κύπρος). Παράλληλα διατηρεί 6 φυσικά καταστήματα myPOS σε Λονδίνο, Άμστερνταμ, Σόφια, Μιλάνο, Αμβέρσα, Παρίσι και γραφεία στη Βιέννη ενώ αναμένονται και νέα καταστήματα / γραφεία και σε άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις καθώς η εταιρεία βρίσκεται σε μια ισχυρή τροχιά ανάπτυξης.

Επίσης έχει διακριθεί με τα εξής βραβεία:

“Best SME Omnichannel Payments Platform” από τα UK Enterprise Awards στο Λονδίνο (2020).

“Best B2B Payments” από τα FinTech Breakthrough Awards στο Los Angeles (2020)

“Best POS Innovation” από τo Merchant Payments Ecosystem στο Βερολίνο (2019).